exponet.gr Η εγκυρότερη και η πληρέστερη πύλη πληροφοριών για Εκθέσεις, συνέδρια, εκδηλώσεις, εκθεσιακούς χώρους. Virtual Visit Catalogue | Κατάλογος εκθέσεων εκθετών

You are here: Αρχική ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην έκθεση «Α.με.Α expo»

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην έκθεση «Α.με.Α expo»

E-mail Εκτύπωση PDF

amea mprosta3

Προσοχή η έκθεση έχει αναβληθεί για τον Μάιο του 2014!

Σε μία περίοδο κατά την οποία η τεράστια οικονομική κρίση που βιώνουμε έχει “γονατίσει” ολόκληρη τη χώρα, καλούμαστε όχι μόνο να κατανοήσουμε αυτή τη ριζικά αλλαγμένη πραγματικότητά μας, αλλά και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βελτιώσουμε την κατάσταση, στο όνομα εκείνων που πλήττονται περισσότερο.

 

 Όπως ήταν αναμενόμενο, ένας από τους τομείς που έχουν πληγεί σημαντικά από την παρούσα οικονομική και πολιτική αστάθεια είναι εκείνος της επίσημης φροντίδας και πρό- νοιας των ατόμων με αναπηρίες.

Για αυτό και η ανάγκη διοργάνωσης μιας έκθεσης που θα δίνει λύσεις στην καθημερινότητα των ατόμων αυτών είναι παραπάνω από επιτακτική!

 

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην έκθεση «Α.με.Α expo» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Μαΐου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο του Περιστερίου και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλους όσους αναζητούν λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.
Το εξαιρετικά φιλόδοξο εκθεσιακό αυτό εγχείρημα, διοργανώνει η εταιρεία Be-best, και είμαστε σίγουροι ότι θα εξελιχθεί σε γεγονός ορόσημο της χρονιάς και θα δείξει το πιο ευαίσθητο πρόσωπο που τόση ανάγκη έχει η ελληνική κοινωνία αυτή τη στιγμή!

Έχοντας διοργανώσει μερικές από τις σημαντικότερες και με θεαματική απήχηση εκθέσεις στην Ελλάδα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την All Sports Show & Fashion, η οποία έχει εξελιχθεί σ’ ένα από τα μεγαλύτερα events στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Be-Best διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία για να φέρει εις πέρας το μεγάλων απαιτήσεων γεγονός και αποτελεί «σίγουρο χαρτί» για την επιτυχία της σημαντικής αυτής έκθεσης.

Βασικός μας στόχος εδώ είναι η διοργάνωση μιας πραγματικά πλήρους εκδήλωσης με αντικείμενο την Υγεία, την Αυτονομία και την Αισθητική, πάντοτε σε συνδυασμό με το άνοιγμα των απαραίτητων πυλών ενημέρωσης σχετικά με το τόσο ευαίσθητο ζήτημα των Α.με.Α.

Η έκθεση θα συνδιοργανωθεί με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, κάτι που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια επιπλέον πληροφορία μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.

Με εκτίμηση,
Βαγγέλης Χαραλάμπους
Γενικός Διευθυντής Be-Best Με εκτίμηση,
Βίγλας Αθανάσιος
Πρόεδρος Πα.Σ.Πα

Τηλ Be-Best

210-2626267 / 210-8250128/9
Share
 

PhotoVision Banner 300x250

το Exponet.gr σας ενημερώνει

Λόγο των συνέχων και αιφνίδιων αναβολών/ακυρώσεων διοργανώσεων, το Exponet.gr σας ενημερώνει ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για την ορθότητα των αναρτημένων εκθέσεων.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους επίσημους ιστότοπους των εκθέσεων/διοργανωτών για την επαλήθευση των ημερομηνιών.

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο
Θα σας πάρει λιγότερο από 1 λεπτό!
γιατί στο Exponet.gr η γνώμη σας
μετράει!

ΒΡΗΚΑΤΕ ΛΑΘΟΣ;

  • Για προσθήκη Εκθέσεων
    και
    αποστολή δελτίων τύπου:
  • events@exponet.gr
    ή καλέστε
    211 800 8833