exponet.gr Η εγκυρότερη και η πληρέστερη πύλη πληροφοριών για Εκθέσεις, συνέδρια, εκδηλώσεις, εκθεσιακούς χώρους. Virtual Visit Catalogue | Κατάλογος εκθέσεων εκθετών

You are here: Αρχική ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ρεκόρ συμμετοχών για την έκθεση «Ecotec»

Ρεκόρ συμμετοχών για την έκθεση «Ecotec»

E-mail Εκτύπωση PDF

4ecotec

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρεκόρ συμμετοχών

για την έκθεση «Ecotec»

Δεν είναι απλά ένα παρήγορο σημάδι, είναι ένα σάλπισμα αισιοδοξίας. Μια αγορά ιδιαίτερα σημαντική για την ποιότητα ζωής στον πλανήτη -η αγορά των τεχνολογιών περιβάλλοντος- δείχνει αλώβητη από την κρίση, με αυξανόμενη δυναμική μάλιστα.

Το αποδεικνύει περίτρανα η διεθνής έκθεση «Ecotec - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα» η οποία ξεκινά την Πέμπτη 7 Απριλίου στο «Expo Athens» (Ανθούσα Αττικής) και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 10 Απριλίου.

Ο αριθμός των εκθετών σε αυτή τη 4η διοργάνωση καταγράφει ρεκόρ με περισσότερες από 270 συμμετοχές εταιριών, 50 εκ των οποίων από 15 χώρες του εξωτερικού. Το ίδιο εντυπωσιακό είναι και το ενδιαφέρον που εκδηλώνουν επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές χώρες για επίσκεψη στην «Ecotec», η οποία έχει επάξια κερδίσει τον τίτλο της μεγαλύτερης του είδους στα Βαλκάνια.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η έκθεση και για τους ιδιώτες που αναζητούν φωτοβολταϊκά και άλλα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας παρακινούμενοι από οικολογική ευαισθησία αλλά κυρίως για λόγους ελάφρυνσης των οικογενειακών εξόδων τους και εκμεταλλευόμενοι τα χρηματοδοτικά προγράμματα που «τρέχουν» αυτή την εποχή, όπως το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον».

Η «Ecotec - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα» διοργανώνεται από την «T Expo» και πλαισιώνεται από το «Ecoforum», ένα τετραήμερο συνέδριο πάνω σε θέματα τεχνολογιών περιβάλλοντος στο οποίο συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό και το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τώρα στην εποχή του «Καλλικράτη».(πλήρες πρόγραμμα).

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Απριλίου 12:00 έως 20:00.

Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Απριλίου  10:00 έως 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Φορείς υποστήριξης είναι το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), o Σύνδεσμος Φωτοβολταϊκών Εταιρειών (ΣΕΦ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ.), η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ), η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επενδυτών Φωτοβολταϊκών (ΠΑΣΥΦ), ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Μηχανικών (ΠΣΧΜ), ο Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ), ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (ΣΠΜΕ) κι ο Ελληνικός Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Γεωθερμίας & Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας (ΕΣΕΓΕΠΕ).

Μεγάλος χορηγός είναι η Εθνική Τράπεζα, ενώ χορηγοί οι εταιρείες ALEO, RenApps, Micplast και η ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ.

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό «Ecotec» και χορηγοί επικοινωνίας τα περιοδικά της T-Press «Car & Truck», «Εργοταξιακά Θέματα», «Θερμοϋδραυλικός», «Ηλεκτρολόγος» και «Logistics&Management». Επίσης τα περιοδικά και οι ιστότοποι Econ3, Water & Waste, Sun Wind and Energy, Περιφέρεια και Αυτοδιοίκηση, Τεχνική Επιθεώρηση, Μarketing, Ναυτεμπορική και nafteboriki.gr, energypress.gr, topmagazine.gr, Balkans.com, φωτοβολταϊκά.com και greentank.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

nbg

Ø Διαρκής πληροφόρηση για την πορεία της έκθεσης «Ecotec» και του «Ecoforum» παρέχεται από τον διαδικτυακό τόπο www.ecotec-exhibition.gr .

Share
 

PhotoVision Banner 300x250

το Exponet.gr σας ενημερώνει

Λόγο των συνέχων και αιφνίδιων αναβολών/ακυρώσεων διοργανώσεων, το Exponet.gr σας ενημερώνει ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για την ορθότητα των αναρτημένων εκθέσεων.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους επίσημους ιστότοπους των εκθέσεων/διοργανωτών για την επαλήθευση των ημερομηνιών.

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο
Θα σας πάρει λιγότερο από 1 λεπτό!
γιατί στο Exponet.gr η γνώμη σας
μετράει!

ΒΡΗΚΑΤΕ ΛΑΘΟΣ;

  • Για προσθήκη Εκθέσεων
    και
    αποστολή δελτίων τύπου:
  • events@exponet.gr
    ή καλέστε
    211 800 8833